Rondvaarten Streekbosoutdoor

Wij organiseren rondvaarten in open authentieke schuiten waarin vroeger de landbouwproducten naar de veiling vervoerd werden.Met slecht weer moet u zich hier dan ook op kleden, een paraplu is niet overbodig.

RONDVAART VANAF “MOLEN DE CERES” BOVENKARSPEL
Vertrek op afspraak. We varen vanaf de Broekerhavenweg Bovenkarspel bij molen Ceres.Dit is 100 meter vanaf NS station Florahalte. Hier is het mogelijk om in de zorgbrasserie 'Bij de molen' eerst iets te drinken met lekker gebak of een heerlijk broodje of High Tea.

Door de verschrikkelijke brand in de molen is deze voorlopig even weg. Wel zijn ze volop bezig met de restauratie van molen Ceres.Iedere woensdag en zaterdag is er een molenaar aanwezig voor info.We varen een rondje door Stede Broec. Een waterrijk gebied met veel groen en mooie tuinen.

Duur van de tocht 1 uur:Prijs € 8,00 p/p Min. 10 pers.
Duur van de tocht 2 uur:Prijs € 11,50 p/p Min 10 pers.

Ook is het mogelijk om vanaf Molen Ceres een tocht te varen inclusief gebruik van de Overhaal. Dit is een boten overhaal die u vanuit het polderwater ”overzet” naar het hogere water van het Markermeer. Na een kort verblijf in de haven varen we weer terug naar de molen. Duur van de tocht ongeveer 1 uur.

Prijs € 10,00 per persoon Min. 10 pers.
Aansluitend kunt u de tocht door Bovenkarspel nog varen.

update 02-08-2020